Teambuilding

Toe aan een frisse wind door je team? Clownerie is ook uitermate geschikt voor teambuilding. Door middel van  inspirerende speloefeningen ontmoet je elkaar beter en op een andere manier. Informeel samenwerken en de verbinding met jezelf en elkaar beleven waardoor je team nog sterker voelt. Een mooie combinatie van ontspanning en inspanning.
Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

             

Voor zorginstellingen en bedrijven
Steeds vaker zijn instellingen op zoek naar trainingen waarbij creativiteit centraal staat. Creativiteit is een bron voor het functioneren en communiceren van werknemers. Clownerie als trainingsmiddel gaat verder dan een gewone training omdat de kwaliteiten van een clown vertaald kunnen worden naar het werkveld. In een veilige leer-sfeer wordt de balans gelegd tussen speelse oefeningen en momenten van reflectie.  Positief effect gegarandeerd!
Werk je in de zorg, welzijn of verzorg/volg je een opleiding hierin? Informeer naar de mogelijkheden.

Ook verzorgt Debora workshops voor kinderen op basisscholen, BSO en in het beroepsonderwijs.

23 maart 2024. Clownerie 2. Een stukje verdieping in de wereld van de clown.

23 maart duiken we de diepte in en staan we langer stil bij de eigenschappen van de clown. Het spelen voor publiek, de beleving & de gevoelswereld zullen meer aan bod komen. Ben je er (weer) bij?

Oldenzaal, Wilhelminastraat 5
10.00-16.00 uur
inloop vanaf 09.30

€ 85,-  of €75, als je al eens iets bij mij gedaan hebt.

Informatie/aanmelden via hallo@clownspruit.nl

Workshop Clownerie

Heb je zin in een portie lol, creativiteit, humor, relativeringsvermogen en lichtheid? Clownerie is een vak apart, een theatervorm met eigen technieken, methodieken, spelvormen en vaardigheden. En toch schuilt in ieder mens een clown. Daarom is een workshop misschien iets voor jou! Ik geef een aantal workshops waarin elke keer andere aspecten van de clown belicht worden.

Wij mensen zijn geneigd om alles goed te willen doen, stellen dagelijks onbewust hoge eisen aan onszelf, oordelen. De clown laat alles los en staat open voor avontuur, succes en mislukking. Ervaar hoe het is om juist te genieten van fouten maken en daar hard om te lachen.

Met het kleinste maskertje ter wereld, de rode neus,  zul je merken dat de clown je speelvrijheid geeft die je ook in je dagelijkse leven kan gebruiken. Je speelt geen clown maar je bent het.

Door je eigen aardigheden, kwetsbaarheid, falen en stralen ontstaat de clown. Eigenlijk hoef je er niet veel meer voor te doen dan jezelf te zijn!

Leuk met een vriendengroep, met collega’s of familie. Mogelijkheden genoeg!

Meld je aan op hallo@clownspruit.nl
Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten

Delen is leuk!