De reis van het boek

Een voorstelling voor kinderen die al enige kennis van letters hebben tot 7 jaar. Samen met de kinderen gaat Debora op zoek naar letters voor in het boek.
Pas dan ontstaat er een verhaal. Een interactie voorstelling met liedjes waarin de kinderen uitgenodigd worden mee te doen.

Duur 30-40 minuten

Kosten € 225,- excl reiskosten

Blote voetjes op reis

Een voorstelling voor kinderen vanaf 3 t/m 7 jaar. Debora neemt de kinderen mee op blote voeten reis en laat ze ontdekken welke reizen voeten elke dag maken en welke schoen daarbij past.
Een interactieve voorstelling met liedjes waarbij beleving centraal staat.
De voorstelling eindigt met een blote voetenpad!

Duur 30-40 minuten

Kosten € 225,-  excl reiskosten

Verhaal met een staartje

Een voorstelling vrij vertaald naar het bekende verhaal van de rattenvanger van Hamelen.
De burgemeester van een dorp heeft niet zo’n zin zijn volk te helpen wanneer er op een dag overal ratten te voorschijn komen. Hij moet belangrijke dingen doen zoals..?
Gelukkig zijn daar de kinderen nog die hulp bieden.
Een interactieve muzikale voorstelling voor kinderen van 3 tot 8 jaar

Duur 30-40 minuten

Kosten € 300,- excl reiskosten

Nieuwe kleren

Nieuwe kleren is een voorstelling gebaseerd op het boek Pelle’s nieuwe kleren. Een voorstelling met veel wol en een vleugje geschiedenis. Kleren kopen is de normaalste zaak van de wereld, de winkels hangen er vol mee. Hoe ging dat vroeger eigenlijk en wat heeft een schaap daarmee te maken? Een voorstelling waarin het proces van wol tot kleding op een leuke manier wordt verbeeld. Voor kinderen vanaf 4 jaar. Debora speelt deze voorstelling samen met Daniëlla van der Stelt

Duur 30-40 minuten

Kosten € 275,- excl reiskosten

In opdracht van CEPPO

Delen is leuk!