Wil je wel eens wat anders dan een doos bonbons, doucheschuim of een bloemetje meenemen naar je moeder, opa, tante of buurvrouw in het verzorgingshuis? Heb je er wel eens aan gedacht om een Clown cadeau te geven? Misschien niet een voor de hand liggend cadeau, maar wel origineel, eentje met ontspanning, liefde, zachte aandacht en natuurlijk veel plezier!

Een bezoek van Clown Spruit is het ideale verjaardagscadeau voor iemand met dementie of een verstandelijke beperking. Juist voor deze groep mensen, waar contact maken niet (meer) vanzelfsprekend is, kan de clown een vriend zijn en communiceren op emotioneel niveau. Op uitnodiging kom ik graag langs om de slingers op te hangen, de taart aan te snijden en de jarige in het zonnetje te zetten. Een klein feestje op een passende manier, met respect en individuele aandacht voor de  jarige. Vanuit improvisatie wordt het een bezoek dat altijd raak is, inspelend op het moment, met een mooi lied ,een lach en het meest waardevolle, echt contact. Contact van hart tot hart.

Clown Spruit komt alleen of samen met een maatje graag naar de vertrouwde omgeving van de jarige, vaak de huiskamer of woongroep. Zo genieten ook omstanders erg mee van alle lol en positiviteit.

                                                                 

Denk bij een volgende verjaardag dus eens aan Spruit!

 

Delen is leuk!